O sprośnych wariacjach XI

Jaglanka z truskawkami

1. 0,5 szkl. kaszy jaglanej uprażyć w garnku o grubym dnie.

2.  Zalać 1,5 szkl. wrzątku. Przykryć, gotować do całkowitego wchłonięcia się wody.

3. Wrzucić garść lubi więcej umytych, wyszypułkowanych i pokrojonych truskawek, dodać łyżkę łagodnego miodu (wielokwiatowy/akacjowy/lipowy). Wymieszać.

4. Zajadać ze smakiem.

Reklamy

Informacje o Jukka Sarasti

Pełnoetatowa kura domowa.
Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s