O sprośnych wariacjach X

DSC03286Koktajl jaglano-bananowy

0,5 szkl. ugotowanej kaszy jaglanej

2 banany

1 złote kiwi

sok z 1 cytryny

mleko ryżowe

  1. Wszystkie składniki wrzucić do blendera i miksować dopóki nie powstanie koktajl.
  2. Przełożyć do szklanek i zajadać ze smakiem.
Reklamy

Informacje o Jukka Sarasti

Pełnoetatowa kura domowa.
Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii i oznaczony tagami , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

3 odpowiedzi na „O sprośnych wariacjach X

  1. anna pisze:

    O! To też warte wypróbowania. 🙂 A ostatnio robiłam brownie (2 szklanki orzechów zmielonych, 4 łyżki kakao, 4 łyżki miodu i 4 łyżki mleka – upiec w 180 stopniach przez 40 min i zostawić do ostygnięcia w piekarniku). Też polecam, bo bardzo smaczne. 🙂 Mleko też u mnie było ryżowe, a orzechy włoskie, choć podobno z brazylijskimi jest lepsze.

  2. Jukka Sarasti pisze:

    Tak czytam raz jeszcze ten przepis i się zastanawiam czy mu czego nie brakuje, czy to brownie się tak sklei i nie rozpadnie? Bo skoro to takie bez zboża i bez jaj, to ja bym raczej to oleju kokosowego dorzuciła, całość mocno ugniotła i wstawiła do lodówki…

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s